WIRTAUS®
Analyysi

Wirtaus®-analyysi visualisoi yrityksesi suorituskyvyn

Wirtaus®-mittari 0.75

Haluat kehittää firman toimintaa, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Selvitetään se yhdessä!

Wirtaus®-analyysin avulla löydämme puolentoista tunnin aikana yrityksesi kipupisteet.

Laskemme yrityksellesi Wirtaus®-indeksin, joka kertoo rehellisen suoraan miten teillä juuri tällä hetkellä menee kokonaisuutena sekä keskeisillä osa-alueilla.

Saat uniikin, visuaalisen näkymän yrityksesi suorituskyvystä ja pullonkauloista. Uskallamme väittää, että havainnollisempaa suorituskykymittaria ei ole olemassa!

Mitä Wirtaus®-analyysi antaa?

Analyysin jälkeen tiedät saman tien mitä tehdä seuraavaksi. Pääset nopeasti eteenpäin toiminnan kehittämisessä etkä tuhlaa aikaasi kallispalkkaisen konsultin jaaritteluun.

Laskemme samalla yrityksenne Wirtaus®-indeksiluvun, jonka avulla voit pelillistää yritystoimintaa – kerromme tästä lisää analyysin aikana.

Miten Wirtaus®-analyysi toimii?

Wirtaus®-analyysi etenee seuraavalla tavalla:

  1. noin puolentoista (1½) tunnin haastattelun aikana esitämme yli 30 kiperää täsmäkysymystä
  2. heti haastattelun jälkeen saat eteesi selkeästi visualisoidun näkymän, joka kertoo yrityksesi tärkeimmän kehityskohteen (ns. pullonkaula)
  3. analyysi antaa saman tien listan ehdotetuista toimenpiteistä yrityksen toiminnan kehittämiseksi ja tulosten parantamiseksi
  4. saat pysyvän pääsyn Wirtaus®-analyysiraporttiin, jotta voit palata sen äärelle myöhemmin.

Miksi tilaisit Wirtaus®-analyysin?

Yritystoiminnan kehittäminen ilman täsmätietoa on kuin pimeässä liikkuvaan maaliin ampumista. Tuskin sinä niin haluat toimia? Haluat varmasti saavuttaa liiketoiminnallenne asetetut tavoitteet ja täältä saat siihen apua. Selvitetään yhdessä mistä kenkä puristaa.

Mitä se maksaa?

Investointinne Wirtaus®-analyysiin on 450 € + alv 24%.

Onko sillä takuu?

Kyllä! Saat varmasti hyötyä Wirtaus®-analyysista. Mikäli koet sen kuitenkin olleen täyttää ajanhukkaa, niin et saa myöskään laskua siitä. Niin yksinkertaista se on. Luotamme siihen, että tästä on sinulle ja yrityksellesi apua.

Varaa aika analyysiin

Toimi heti ja varaa aikasi täältä!