WIRTAUS®
Mittaristo

Wirtaus®-mittaristo auttaa johtamaan

Miten tällä hetkellä johdat yritystäsi? Nykyhetken tiedolla vai peräpeiliin katsomalla?

Wirtaus®-mittaristo tuottaa reaaliaikaista tietoa johtamisen tueksi.

Tehokas yrityksen toiminnan johtaminen ilman KPI-mittareita on haastavaa. Miten ilman keskeisiä mittareita voi nähdä ollaanko tavoitteet saavuttamassa?

Wirtaus®-mittaristo esimerkki (tuloskäyrä)

Yritystoiminnan sujuva johtaminen vaatii oikeanlaiset työkalut. Toiminnan kannalta kriittisten mittareiden tulisi nähdäksemme olla:

Miten helposti näet tällä hetkellä esimerkiksi yrityksenne talouden ja tuotannon tilanteen? Tilauskannan, tarjousten tilanteen, liikevaihdon kehityksen, tuotannon keskeneräisten töiden sekä toimitusten statuksen jne.?

Mikäli kehittämiseen varaa olisi, niin olet juuri oikeassa paikassa. Wirtaus®-mittariston avulla tieto virtaa, tuotanto rullaa ja tulokset puhuvat puolestaan!

Mitä Wirtaus®-mittaristo tarjoaa?

Miksi hankkisit Wirtaus-mittariston?

Yrityksen johtaminen ilman ajantasaista tietoa on kuin pimeässä liikkuvaan maaliin ampumista. Vaihtoehto on onneksi olemassa.

Mitä se maksaa?

Wirtaus®-mittariston toteutus on yrityskohtainen projekti. Kustannukset koostuvat mittariston kehitystyöstä sekä kuukausittaisesta ylläpitomaksusta. Laadimme mittaristosta sinulle tarjouksen, kunhan tarvittavat yksityiskohdat ovat selvillä. Ei hätää, kyseessä on kustannustehokas ja itsensä hyvin nopeasti takaisin maksava ratkaisu!

Miten pääsemme alkuun?

Wirtaus®-mittariston toteutus etenee yleensä suurinpiirtein seuraavasti:

  1. määritellään mitä mittareita ja avainlukuja sisällytetään mittaristoon (tätä voidaan tarvittaessa käsitellä yhteistuumin juurta jaksain, mittarien valinta on tärkeä vaihe)
  2. selvitetään mistä tarvittavat tiedot ovat saatavilla
  3. rakennetaan tietoyhteydet/integraatiot taustatietojärjestelmistä mittaristoon
  4. muotoillaan visualisoinnit ja mittariston rakenne silmää miellyttäväksi
  5. otetaan mittaristo käyttöön päivittäisen työn johtamiseen
  6. tarvittaessa jatkokehitetään - nälkä kasvaa syödessä!

Kartoitamme aina ensin mitä järjestelmiä teillä on nykyisellään käytössä ja hyödynnämme niitä mittariston rakentamisessa. Sinun ei siis tarvitse hankkia taas yhtä uutta järjestelmää, johon tulisi tietoja kirjata. Wirtaus®-mittaristo integroituu nykyisiin järjestelmiinne ja koostaa sekä visualisoi niistä löytyvää dataa. Mikäli teillä ei ole käytössä vielä mitään järjestelmää näiden tietojen tuottamiseen, niin voimme kertoa vaihtoehdosta.

KPI-mittarien valintaa ei tule tehdä heppoisin perustein. Konsultoimme tässä mielellämme kokemuksemme pohjalta. Tärkeintä on että yrityksenne saa juuri omalle toiminnalleen olennaiset mittarit käyttöönsä.

Haluatko kuulla lisää?

Toimi heti ja varaa keskusteluaika mittaristoon liittyen täältä.

Tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.


Wirtaus® → tiedosta tulokset.